• Testimoniale

  Mai jos poți vedea doar câteva dintre testimonialele pe care le-am primit de-a lungul timpului de la oamenii pe care i-am ajutat să-și regăsească sănătatea.

 • ” Pentru toți cei interesați de terapia Bowen, doresc să vă scriu despre rezultatele pe care le-am obținut după câteva luni de terapie. Am făcut terapie atât eu, cât și băiețelul meu la domnul Cristian Vasilescu. La mine s-a rezolvat în scurt timp problema unui chist ovarian de 2,5 cm, care a dispărut fără nici un alt tratament după cca 2-3 luni.
  De asemenea, deși nu mai alăptam de 1 an, încă mai aveam o mică secreție de lactatie, care a dispărut definitiv după încheierea întregului protocol de cca 20-25 ședințe.

  Băiețelul meu, acum în vârstă de 1 an și 10 luni, are sindrom Down și s-a lucrat în special pentru partea motorie; deși am făcut cu el kinetoterapie, progresele erau foarte mici și la un moment dat nici nu a mai vrut să colaboreze, plângea, așa că am făcut o pauză de la kineto și chiar în această perioada băiețelul a început să facă progrese mari: în interval de 2-3 luni a început să se ridice singur în funduleț, să se târască, apoi să se ridice singur în pătuț și să facă primii pași prin casă, ținut de mânuțe.

  Terapia l-a ajutat și pe partea de imunitate, în tot acest timp nu a avut probleme de sănătate, răceli sau viroze, depășind cu bine sezonul rece. În prezent continuăm terapia și va voi ține la curent cu progresele. Pentru toți cei care au copilași cu dizabilități (sindrom Down, autism, tetrapareză etc) va sfătuiesc să încercați și această terapie, le poate fi de mare folos. Va mulțumesc”

  Cornelia

 • ”Am apelat la terapia Bowen datorită durerilor de spate care mă chinuiau în special după sarcina, scolioză de care sufeream din copilărie, agravându-se. Nu puteam să merg mai mult de 15-20 de minute pe jos, să îmi ridic fetiță în brațe sau să gătesc fără să am dureri de spate. După 6 ședințe de terapie durerile au încetat. D-le Vasilescu, vă mulțumesc''

  Cristina Bucur

 • ” Îi mulțumesc D-lui Vasilescu, prima dată când am mers la terapie mi s-a părut o glumă. Pe urmă după doar câteva ședințe, am văzut și rezultatele. Eu am avut: o discopatie lombară, probleme cu cervicală, mers greoi, dureri de picioare, probleme care s-au rezolvat. Din păcate, locuind în București, nu mai ajung la domnia sa.”

  Marius Voicu

 • ''Acum o jumătate de an am fost diagnosticat din nou cu lumbago acut, deplasarea unei vertebre la nivel lombar după ce în timpul unui antrenament de arte marțiale l-am ridicat de la sol pe unul dintre elevii mei în greutate de 90-95 de kilograme. Medicul mi-a recomandat antiinflamatoare dar acestea nu au tratat decât durerea.

  Era a două oara când mi se întampa acest lucru în timpul unui antrenament, eu mai fiind tratat de domnul Vasilescu Cristian, durerile din zona lombară dispărându-mi cu desăvârșire la acea dată.

  Acum problema e rezolvată aproape în totalitate. Este extraordinar că o problema despre care medicul mi-a spus că nu are rezolvare, se poate rezolva prin Terapia Bowen, la cabinetul acestui terapeut de excepție pe care vi-l recomand cu căldură.

  Numele meu este Bădilă Cristian, sunt antrenor de arte marțiale și pentru a confirma recomandarea pe care o fac, va las numărul meu de telefon, 0721466767.''

  Bădilă Cristian

 • ''Și copilul meu a scăpat de infecțîi repetate și a căpătat o foarte bună imunitate după mai multe ședințe de tratament energetic și cu ajutorul medicamentelor pe bază de plante, nu pline de chimicale, pe care tot Cristian Vasilescu mi le-a recomandat și măsurat și căruia după mulți ani îi mai mulțumesc încă o dată pentru ce a făcut pentru Andrei.''

  Arleen

 • ''Din cauza unei anexite medicii mi-au spus că nu o să rămân niciodată însărcinată. Minunea s-a produs după trei ședințe de bioenergie. Îi mulțumesc din suflet domnului Cristian Vasilescu și bunului Dumnezeu că mi-a oferit prilejul să-l cunosc''

  Ilie Mădălina

 • ''Am făcut 3 ședințe consecutive de bioenergie. Am optat pentru această terapie pentru a vindecă o problema mai veche de sănătate, un început de gonartroza care a apărut, din păcate, mult prea devreme.

  De aproape 3 ani am tot încercat tratamente cu pastile cu glucozamină, condroitin-sulfat, MSM etc, ședințe de balneofizioterapie fără nici un rezultat sau cu ameliorări ușoare, de scurtă durata.

  După aceste 3 ședințe, am simțit o ușoară ameliorare, dar sunt convinsă că, fiind o problemă așa veche, sunt necesare mai multe ședințe pentru vindecare. Ceea ce m-a uimit, a fost faptul că am simțit o vindecare uimitoare în alte probleme de sănătate: în timpul ședințelor am simțit efectiv cum mi se desfundau sinusurile (eu aveam tot timpul nasul înfundat), într-una din zile aveam o migrenă îngrozitoare (am probleme cu coloana cervicală) și după ședința de bioenergie a dispărut complet durerea de cap!

  Chiar mi-a spus în ziua aceea domnul Vasilescu că a trebuit să lucreze mai mult în zona capului. Senzația de oboseală, acumulată după o zi de muncă, dispare complet după aceste ședințe. După terminarea ședinței mă simțeam foarte odihnită și plină de energie.

  Aveam probleme și cu circulația periferică (aveam tot timpul mâinile și picioarele reci). Acum, după ședințele de bioenergie, această problema a dispărut! Deși eram puțin sceptică la început, când am auzit de această terapie, pot spune acum că m-am convins că această terapie chiar funcționează! Mulțumesc, dl Vasilescu!''

  Anastasia Rădulescu

 • ''Ședințele de bioenergie pe care le-am făcut cu domnul Vasilescu au avut efectul mult așteptat. Acest lucru (procesul de autovindecare ) a fost declanșat după prima ședința. Stimați cititori, vă spun din suflet că această terapie cu bioenergie a făcut ca problema pe care o aveam să dispară.Această terapie funcționează. Este o realitate!''

  Silviu

 • ''După zeci de analize, și investigații medicale fără nici un rezultat, nici măcar cu un diagnostic și cu o stare de sănătate care se inrăutățea zilnic, am făcut terapie cu bioenergie și după câteva luni de ședințe, m-am vindecat.

  A trecut mai bine de un an de atunci și starea mea de sănătate e bună, nu e doar o ameliorare de moment. Fiecare se poate vindecă dacă e cu inima deschisă și cu credință, iar Cristi Vasilescu chiar face lucrurile cu dăruire. Mulțumesc!''

  Diana

 • ''De vreme ce fizioterapia nu mă mai ajută am zis să încerc și tratamentul cu bioenergie. Problema la mine este spondiloză cervicală! Imediat după ședințele de bioenergie nu mai îmi trosnește gâtul la fel, iar durerea s-a mai domolit, de asemenea dorm mult mai bine! Nu cred în miracole dar cred că terapia aceasta funcționează!''

  Bogdan Comănescu

 • ''Bună ziua, numele meu este Măldărășanu Mădălina, îl cunosc pe domnul Vasilescu de 11 ani, când după cea de a două naștere în urmă unor dureri groaznice de cap am descoperit că am un edem cerebral, după o serie de 10 ședințe rezultatele au fost minunate. Edemul a disparul, la fel și durerile de cap.

  În cei 11 ani am apelat la terapie și pentru alte persoane: pentru nepotul meu care la vârstă de 7 ani avea micțiuni nocturne, după câteva ședințe, în jur de 7, acestea au dispărut. O prietenă din altă țară care a avut nodul la sân, a fost tratată de la distanță în mai multe serii de câte 3 ședințe, iar acum nodulii s-au micșorat.

  Iar de 1 an și jumătate de când băiatul meu cel mare a fost diagnosticat cu diabet zaharat tip 1, facem terapie lunar ,o serie de 3 ședințe cu pauză de o lună,la recomandarea domnului Vasilescu am luat legătură și cu domnul profesor Morar,care ne-a sfătuit să luat produsul Diavit, după câteva luni am ajuns să scoatem din insulină deoarece glicemiile erau foarte bune,starea generală bună. în continuare facem terapie pentru vindecare totală. Voi revenii cu detali. Mulțumesc domnului Vasilescu pentru tot!''

  Măldărășanu Mădălina

 • ''Bună ziua, sunt Simina am 38 ani și am apelat la domnul Cristian ptr că mă durea spatele. După 3 ședințe consecutive, durerea a scăzut din intensitate și acum mă simt bine. Mulțumesc mult pentru ajutor! Mergeți cu încredere la dânsul pentru orice problema de sănătate sau dacă nu aveți, dar sunteți fără energie, apatici, el vă reechilibrează energia din organism. Numai bine va doresc!''

  Simina

 • ''Sunt extrem de încântat de primul curs, recomand tuturor celor interesați de cursuri să nu piardă nici o clipă. Am înțeles foarte multe lucruri despre mine, despre mediul înconjurător, despre viață și sensul ei. Mulțumesc domnule VASILESCU.''

  Marian

 • ''Bună tuturor celor care citesc acest mesaj. Am ajuns la Dl. Cristian Vasilescu făcut varză după o viață destul de aventuroasă în M. East și Africa (în cele mai aiurea locuri, ca de exemplu în Nigeria cindera, epidemia de Ebola și Congo când a fost de polio). Pe scurt: probleme cu ficatul, pancreasul, fiere, o sinuzită care nu mai avea tratament, febra fânului, rinichii în pioneze pentru că m-am deshidratat de câteva ori, varice. Am început tratamentul cu bioenergy pe 11 Aprilie 2016. După un set de șase ședințe rezultatele sunt următoarele: după a două ședința varicele la piciorul stâng au dispărut complet iar la dreptul s-au estompat aproape complet, la o săptămâna după tratament sinuzita e aproape complet tratată și nu mai am alergii, reușesc să dorm fără dureri interne, mi-a revenit poftă de mâncare și tonusul, mi-a revenit vederea (din cauza sinuzitei cronice am avut și ochii afectați);
  Ca un rezumat, după ce am cheltuit o grămadă de bani pe doctori prin tot felul de țări ciudate totul s-a rezolvat mult mai ușor și fără să iau chimicale.

  Acum încerc să țin un regim alimentar dar nu foarte strict (rezonabil și cu cât mai multe produse de la sate). La alcool și țigări încă nu am renunțat de tot dar, sunt sub control strict (soția are grijă de asta).

  Ca să ne fie clar nu sunt vreun tip mistic (sunt technical superintendent de marină) dar ce am văzut și simțit la Dl. Cristian Vasilescu mi-a deschis mintea că nu totul se poate măsură și calcula.
  Toate mulțumirile din lume pentru Dl. Cristian.''

  Neculai Vieriu