• Întrebări

  Dacă ai o întrebare sau o curiozitate pentru care nu ai găsit răspuns pe site, nici o problemă. Trimite-mi un sms la 072 367 8281 și îți răspund tot prin sms la întrebarea ta, cât de repede pot.

 • Sau verifică lista cu cele mai adresate întrebări.

  Ce este Usui / Reiki Holy Flame?

  Reiki Usui / Holy Flame este o upgradare a Reiki autentic și cuprinde cele mai valoroase și eficiente tehnici și proceduri dintre toate cele practicate de către mine de-a lungul anilor. Energia este mult mai rafinată decât Usui Reiki și adaugă rafinament suplimentar chiar la Karuna Ki Reiki. Ajută la accesarea unui nivel foarte ridicat al conștiinței spirituale (Sursă, Spirit, Conștiință Divină).

  Care este semnificația cuvantului Holy (Sfânt) în Reiki Holy Flame?

  Folosirea cuvântului Holy în numele Holy Flame nu are conotație religioasă. Cuvântul Holy are ca rădăcină sensul de a fi întreg și complet și așa se folosește în Holy Flame. Prin urmare, Holy Flame este o energie, care creează integritate prin purificare, vindecare, împuternicire și îndrumare. Experiența mea cu Holy Flame este că întărește legătura dintre individ și Sursa Divină, oricum o recunoașteți sau numiți.

  Holy Flame Reiki are legătură cu o religie?

  Nu. Holy Flame Reiki este o energie spirituală vindecătoare care este holistică prin natura ei. Folosirea cuvântului Holy în numele Holy Flame are înțelesul rădăcinii sale, a fi întreg și complet, și așa se folosește în Holy Flame. Prin urmare, Holy Flame este o energie spirituală care creează totalitate prin purificare, vindecare, împuternicire și îndrumare. La fel ca Usui Reiki nu există nici o dogmă sau credință la care să adere practicanții, iar oamenii de toate tradițiile religioase și puncte de vedere sunt bineveniți.

  Care este lineajul Usui Reiki / Holy Flame?

  Simbolurile originale Usui Reiki și acordajele lor sunt parte din Usui Holy Flame Reiki. Prin urmare, lineajul rămâne același de la Usui Sensei.

   De ce ar trebui să mă gândesc la trecerea la Usui / Holy Flame și, sau Karuna Ki Holy Flame? 

  Energia este considerabil rafinată și provine dintr-un nivel mai înalt de conștiință decât orice energie pe care am întâlnit-o înainte. De asemenea, este foarte eficientă, fiind raportate frecvent următoarele:

  • Funcționează continuu chiar și atunci când nu te gândești la ea și vindecă spontan probleme pe măsură ce apar.

  • Respectă întotdeauna liberul arbitru.

  • Vindecă profund și rapid fără suferință.

  • Îmbunătățește relațiile și interacțiunile cu ceilalți.

  • Eliberează îngrijorarea și o înlocuiește cu un sentiment de siguranță într-un mod mai pronunțat.

  • Oferă spontan îndrumări care sunt optime pentru fiecare nivel al experienței

  de viață.

  • Tinde să dezvolte trăsături de personalitate sănătoase, cum ar fi iubirea de sine și pentru ceilalți, bunătate, răbdare, încredere, vitalitate, entuziasm, optimism, bucurie, pace e.t.c.

  • Unul dintre cele mai minunate efecte este sentimentul de a fi iubit. Acesta este un sentiment profund și rafinat, care vindecă profund.

  • Odată primită, energia Holy Flame continuă să evolueze în eficiența sa.

  Sunt clasele Usui / Holy Flame Reiki I & II diferite de Usui Reiki?

  Din perspectiva elevilor clasei de Reiki la nivelele I & II, sunt schimbări minore: o meditație adițională sau o experiență de vindecare. Elevii care urmează clasa Usui / Holy Flame par să perceapă și folosească mai ușor energia. Practicanții actuali care repetă clasa raportează un sentiment mai mare de împlinire spirituală. Metoda de acordare utilizează energia Holy Flame, dar cele trei simboluri de nivel II rămân aceleași.

  Sunt deja un Maestru Reiki Usui. Pot să primesc acordajul Holy Flame fără a participa la curs?

  Nu. Formarea Maestru Reiki Holy Flame se face pe o perioadă de trei zile, fie în cadrul pregătirii de nivel avansat / Master, fie prin intermediul programului Holy Flame Karuna Ki. Aceasta este o perioadă de timp necesară, chiar și pentru cei care au deja nivelul Master Usui sau Master Karuna Ki. Există mai multe motive pentru aceasta. Mai întâi de toate, acordajul doi este folosit în Holy Flame altfel decât acordajul. Există o perioada de timp necesară după preaprindere în prima zi a clasei pentru ca procesul de purificare să aibă loc înainte de prima aprindere care are loc în a doua zi a clasei. Acesta cere un minim de 24 de ore. Numărul de acordaje pentru inițierei care au loc în clasele de master a crescut față de numărul de acordaje efectuate anterior. Există acum trei acordaje Holy Flame și unul al focului Vindecător, plus trei frumoase meditații Holy Flame, care trebuie să fie realizate în celelalte două zile. În plus, formarea Holy Flame creează o schimbare semnificativă a energiei studentului în care modelele restrictive sunt înlocuite cu Holy Flame. Această schimbare necesită timp și, de asemenea, este bine să fie făcută într-un mediu de susținere în prezența profesorului și a altor studenți.

  Sunt simbolurile tibetane folosite în Holy Flame Reiki? 

  Energia Holy Flame te ajută să crești dincolo de calitățile simbolurilor tibetane. Când cineva care este acordat cu simbolurile tibetane acceptă pregătirea Holy Flame, simbolurile tibetane sunt „retrase” pentru că te-au ajutat deja să crești cât au putut în practica ta de Reiki. Holy Flame realizează tot ceea ce au făcut simbolurile tibetane și extinde practica dumneavoastră de Reiki, cu frecvența sa ridicată de energie foarte rafinată.

  De ce am fost îndrumați să lucrăm cu simbolurile tibetane atât timp și acum nu mai fac parte din Holy Flame Reiki?

  „Există multe niveluri de liber arbitru. Simbolurile tibetane sunt potrivite în anumite faze de-a lungul căii spre progresul sufletului. Energia produsă prin lucrul cu ele a învățat mult omenirea. Ele au adus de asemenea o mare creștere. Omenirea se află într-o etapă în care noi nivele de libertate se vor deschide, pe măsură ce vă veți maturiza la noi niveluri de conștiință Divină. Pe măsură ce se produce această creștere, mai multe planuri Divine se dezvăluie și se desfășoară.

  A fost protejat acest nivel de libertate nou dezvăluit. Protecția a fost necesară pentru a asigura utilizarea corectă a liberului arbitru. O înțelegere mai profundă a puterii liberului arbitru este dobândită și se realizează în această etapă și Reiki este un mod puternic de a accesa această energie universală a conștiinței lui Dumnezeu. Există alte niveluri de liberă voință care încă nu au fost deschise. Simbolurile tibetane au fost utile în acest proces de evoluție. „Simbolurile tibetane au fost până acum potrivite celor care se aflau în cautarea unor metode de vindecare mai bune. Și, în același timp, trebuia să ne vindecăm până la punctul în care puteam accepta Holy Flame. Experiența a constatat că noul simbol are o energie vibrațională mult mai puternică și mai mare decât simbolurile tibetane pe care le înlocuiește – are efectul de aprofundare asupra procesului de asociere în Reiki I & II, Avansat & Master, precum și propriile atribute adiționale.

  Sunt deja Maestru Usui Reiki, trebuie să particip la cursul Usui Reiki / Holy Flame I & II pentru a putea devenii Maestru Reiki Usui / Holy Flame sau Maestru Holy Flame Karuna Ki?

  Nu, nu trebuie să repetați Reiki I & II atâta timp cât ați fost anterior acordați tradiționalelor simboluri Usui Reiki în nivelul II.

  Ce nivel de pregătire a Holy Flame Reiki trebuie să iau pentru a putea preda toate nivelurile?

  Elevii care sunt instruiți ca Profesor Master Usui / Holy Flame vor fi calificați să

  predea:

  • Usui Reiki / Holy Flame nivel I & II

  • Cursuri de Master Reiki de la Usui Holy Flame

  Studenții care sunt instruiți ca profesori Master Karuna Ki sunt calificați să predea:

  • Karuna Ki Reiki / Holy Flame nivel I & II

  • Cursuri de Master Karuna Ki Holy Flame

  NOTĂ: Pre-cerința pentru participarea la cursurile de pregătire a Profesorilor de Karuna Ki Holy Flame este o experiență de la 6 până la 12 luni ca și Profesorul Master Usui Reiki sau pregătirea anterioară ca profesor Maestru Karuna Ki (formare pre-Holy Flame)

  Ce se întâmplă cu aceia dintre noi care încă nu au Holy Flame Reiki și cu cei care aleg să rămână cu simbolurile tibetane? 

  Vă încurajăm să vă urmați îndrumarea interioară și să faceți ceea ce credeți că este potrivit pentru voi. De asemenea, pentru a clarifica situația, simbolurile tibetane și respirația violetă vor continua să funcționeze ca și până acum pentru cei care nu iau Holy Flame Reiki.

  Sunt ghizii Reiki parte din Reiki Holy Flame?

  Holy Flame însuși oferă îndrumare. Scopul ghizilor spirituali este de a ne îndruma spre Sursă. Holy Flame este legătura directă cu Sursa. Puteți găsi că ghizii din cerurile superioare (spațiu de locuit al Sursei sau al Spiritului) vă pot aduce în continuare mesaje intuitive, deoarece sunt mesageri ai Holy Flame. Dacă lucrați deja cu ghizi care sunt compatibili cu Holy Flame, îi veți găsi încă de ajutor. Ca și în toate fazele călătoriei noastre spirituale, ghizii vin și pleacă pe măsură ce ne vindecăm și ne dezvoltăm.

  Sună ca Flacăra Violet. Cum diferă de acest Holy Flame?

  Oamenii au atât de multe relaționări diferite, și interpretări ale flăcărilor vindecătoare, ezit să răspund direct la această întrebare, pentru că nu sunt conștient de modul în care trăiți flacăra violet sau transmutarea oferită de Holy Flame Reiki. Ceea ce pot spune este că trăiesc Holy Flame Reiki la un nivel mult mai personal, iar problemele mele sunt vindecate, se transformă și se dizolvă atât de repede uneori încât abia îmi pot aminti de ce au fost probleme. Feedback-urile studenților și clienților sunt palpitante, pentru că oamenii sunt mișcați atât de adânc și atât de repede. „Holy Flame demonstrează atâtea calități și beneficii, este mai rafinat și vine dintr-un nivel mai înalt de conștiență decât orice altă energie de vindecare pe care am experimentat-o. Și, în plus, continuă să se dezvolte și pare să aibă un potențial enorm de a deveni tot mai util, eficient și mai benefic.

  Cu această nouă energie folosită în Usui / Reiki Holy Flame și Holy Flame Karuna Ki există noi simboluri în acest stil? Cine a mai fost implicat în dezvoltarea acestui sistem și care este povestea din spatele dezvoltării sale? 

  Cu această nouă energie folosită în Usui / Reiki Holy Flame și Holy Flame Karuna Ki există noi simboluri în acest stil? Cine a mai fost implicat în dezvoltarea acestui sistem și care este povestea din spatele dezvoltării sale?

  Acest sistem este chintesența tuturor sistemelor Reiki în care am fost inițiat și pe care le-am practicat Tot ce am considerat valoros, real, eficient am inclus în acest stil. Ca profesor și practicant, la un moment dat devi conștient de responsabilitatea pe care o ai de a transmite mai departe ceea ce ete eficient în: auto cunoaștere, terapie, meditație, conexiune verificată cu Conștiința Divină. Am observat că multe dintre schimbările prin care planeta trece implică focul spiritual. Este interesant să vedem că Reiki se folosește de acest mediu. Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră și întrebări despre Reiki Holy Flame. Da, există un nou simbol care înlocuiește simbolurile tibetane. Într-adevăr, pe planetă au loc multe schimbări, pe măsură ce ne apropiem mai mult de conștiința trezirii în veacul păcii. Mi se pare interesant faptul că energii similare legate de flăcările sacre se cultivă în alte cadre decât Reiki, la fel cum vine Reiki Holy Flame și la noi. Timpul este în mod evident potrivit. Ceea ce face Usui Reiki / Holy Flame, este să creeze o legătură directă cu Sursa care este liberă de dogme sau convingeri impuse, sau nevoia de a urma un lider.