Despre

Școala CrissReiki este fondată de Maestrul Cristian Vasilescu

Cristian Vasilescu

  • De tânăr am fost atras de filozofie şi cunoaştere spirituală, din dorinţa de a înţelege funcţionarea lumii, de a mă cunoaşte şi dezvolta către potenţialul meu superior.
  • Din 1995 am început studiul şi din 1996 practica terapiilor complementare. De atunci am studiat şi practicat orice disciplină sau tehnică care am considerat că mă poate ajuta să mă cunosc mai bine şi să fiu mai eficient în ai ajuta pe cei care îmi cer aceasta.

Cursuri şi Certificări Naţionale şi Internaţionale

  • În 1995 am început cu infoenergetica pe care am urmat-o până la gradul 6; în 2001 Reiki Usui Shiki Ryoho, în 2002 Karuna Reiki ambele cu Maestrul Dumitru Hristenco , din septembrie 2001 predau Reiki; în 2004 am obţinut certificatul de treapeut în terapii complementare şi am devenit Maestru în Gendai Reiki ho –Maestrul Aurelian Curin; în 2005 Master în Reiki Usui/Tibetan cu Maestrul Calin Cotrău ; în 2006 Metoda Silva de meditaţie dinamică; – Instructor Rayko Kuzmanovici.
  • În 2010 am început şi în 2013 finalizat cu examenul de Master cursurile de terapeut Bowen ale Academiei de terapie Bowen din Australia – Profesor Andrew Zoppos; În 2012 am umat cusurile de Teta Healing modulele 1 şi 2 – Istructor Cristina Hlusak; În 2013 tot modulele 1 şi 2 Vindecare Dinamică – Maestrul Calin Cotrău, În 2013 cursul de UltaMind ESP System creat de Jose Silva; şi UltaMind Alternative Healing System de acelaşi autor.
  • În iulie 2014 am urmat cursul de bioterapie la scoala maestrului Zdenko Domancic în Slovenia; Quantum Supermind şi QUANTUM JUMPING – autor Burt Goldman predate de Instrucor Vasile Haţegan.
    În 2018 am devenit maestru în Usui Reiki / Holy Fire II la Londra, iniţiat de maestrul Miguel Chavez.

”În căutările mele am întâlnit practica Reiki prin care am înţeles că tot ceea ce căutam este deja aici.”

”Reiki m-a ajutat să simt şi să privesc viața într-un mod mai armonios, să văd pacea unde înainte vedeam frica și am găsit armonia în mine. De când am devenit maestru Reiki în 2001 am început să împărtăşesc această experiență uimitoare.”

Vizionează emisiuni la care am participat

Antena 1 Ploiești – Despre Terapia Reiki
Spot publicitar – Bioterapie
Emisiune despre terapia Bowen
Emisiune despre Bioenergie
Despre Terapia Bowen – Antena 1 Ploiești
Despre protecția energetică
Dezvoltare personală prin Reiki
Echilibrarea prin Reiki – Antena 1 Brașov