• Holy Flame Reiki este o formă foarte evoluată a Usui Reiki – tehnica japoneză care lucrează cu energia forței vitale universale, ce este canalizată cu intenția de a oferi resurse pentru: vindecare, relaxare, bunăstare, armonie.

  Folosirea cuvântului “holy” (sfânt) în numele Holy Flame nu are un sens religios. Cuvântul “holy” are ca rădăcină sensul de a fi întreg şi complet şi aşa este folosit în “Holy Flame”. Prin urmare, “Holy Flame” (focul sfânt) este o energie spirituală care creează plinătate (totalitate) prin purificare, vindecare, împuternicire şi îndrumare.

  Procesul acordării la Reiki “Holy Flame” se numeşte “Aprindere” (ignition). Se află în fruntea modului în care Reiki evoluează, devenind un proces în care egoul este integrat armonios în procesul evoluţiei spirituale şi personale.

  Reiki Holy Flame în cursurile noastre:

  Reiki Holy Flame este inclus ca parte a tuturor cursurilor Usui Reiki (Reiki Tradiţional). Este atât puternic cât şi blând şi oferă purificare, vindecare, împuternicire şi îndrumare. Ne conectează direct cu un nivel mai înalt de conştiinţă decât orice energie de vindecare care a fost experimentată anterior.

  Ce vei învăța la curs

  Cursul Reiki Usui / Holy Flame gradele I și II pune bazele practicii Reiki. Veți învăța tehnici simple dar foarte eficiente de autovindecare pe care le poate aplica orice persoană indiferent de pregătire.

  Cursurile dezvoltâ și stimulează dorința practicanților de a eradica suferința, indiferent sub ce formă se prezintă.
  Inițierile și practicile care fac parte integrantă din cursuri conferă o protecție energetică deosebită și capacitatea de a dirija energia. În același timp îmbunătățesc semnificativ starea de sănătate a cursantului.

  Practica reiki-ului dezvoltă IQ-ul spiritual, acea capacitate înnăscută dar pierdută a omului de a-și cunoaște și străbate Calea sufletului său.

  Cursurile oferite de școala noastră, au la bază tehnicile și simbolurile reiki, și ne învață: sporirea protecței și a capacității de a dirija energia vindecătoare, autocunoașterea, autocontrolul și dezvoltarea personală optimă.

  Veți învăța să vă redescoperiți capacitatea de autovindecare și armonizare.

  În cadrul acestui curs veți primi cunoștințele și inițierile corespunzătoare primelor două grade de Reiki Usui – Holy Flame, o tehnică energetică foarte eficientă pentru recâștigarea sănătății.

  Medicina alopată se concentrează pe vindecarea corpului fizic. La acest curs se va insista mai ales asupra acelor tehnici care au puterea vindecării corpurilor fizic, emoțional și mental.

  Atunci când apare o afecțiune a corpului fizic omul de obicei apelează numai la doctor, însă unii se întreabă ce ar putea să facă atunci când apare o afecțiune a corpului emoțional (când trăim o emoție negativă puternică). Puțini își pun problema ce să facă atunci când programele subconștiente pe baza cărora funcționează rațiunea sunt afectate, iar insuccesul devine ceva obișnuit.

  Cui se adresează cursul?

  Cursul se adresează tuturor persoanelor peste 18 ani, indiferent de experiența în științele spirituale sau inițierile energetice acumulate.

  Ce conține cursul?

  Cursul de Reiki Usui Reiki – Holy Flame Gradele I și II are următorul conținut:

  • Noțiuni de Vindecare Holistică;
  • Despre anatomia energetică;
  • Tehnici pentru materializarea dorințelor: Reiki box, e.t.c.
  • Vindecarea prin chakre energetice și nadisuri;
  • Metode de vindecare energetică:
   • Shoden: Metoda Reiki de vindecare, autovindecare, autotratamentul Usui clasic;
   • Okuden: Simbolurile Gradului 2;
  • Inițieri:
   • Simbolul Cho Ku Rei pentru protecție, purificare, armonizare, amplificarea puterii;
   • Simbolul Sei He Ki pentru vindecarea corpurilor emoțional și mental;
   • Simbolul Hon Sha Ze Sho Nen pentru tratament la distanță în timp și spațiu.

  Participanții vor primi suport de curs și diploma aferentă acestor nivele.