De ce să practici Usui Reiki / Holy Fire II ?

reiki palms

Practica reiki te ajută să cunoști și înțelegi drumul cel mai optim în viață pentru tine și să-l parcurgi în deplină sănătate, vitalitate, armonie!

La cursul Reiki Usui / Holy Fire înveți tehnici simple dar foarte eficiente de auto vindecare / vindecare pe care le poate aplica orice persoană indiferent de pregătire. Înveți să-ți redescoperi capacitatea de auto vindecare și armonizare.

Alte beneficii

Îndrumarea spirituală poate veni de la mai multe surse care variază ca și calitate și beneficii. Uneori, ghizii spirituali pe care oamenii i-au contactat folosesc o combinație de energii pure și mai puțin pure.

De aceea, calitatea îndrumării și ajutorul pe care-l dau nu este atât de folositor pe cât ar putea fi. Un lucru pe care procesul de pre-„Aprindere” îl face este să elibereze spiritele și ghizii care nu sunt compatibili cu dezvoltarea conștiinței pure.

Acest lucru, de obicei, presupune o situație în care ghidul are o legătura cu energiile impure. Acest proces de purificare poate continua în cadrul cursului cu „Aprinderile” și cu alte experiențe, dar poate continua și după terminarea cursului.

Așa cum învățăm la curs, scopul ghizilor spirituali este de a te indruma catre Sursă și apoi să te ajute să iți dezvolți o legatură mai puternica cu Sursa.

Dacă asta se întâmplă, ghizii trebuie să aibă o legatură puternică, clară și exclusivă cu Sursa

Holy Fire provine din cel mai înalt nivel de constiință Divină și iți poate oferi o legatură directă cu Sursa.

De aceea, Holy Fire are abilitatea de a discerne care ghizi te susțin în dezvoltarea ta către cel mai înalt nivel al conștiinței Divine. Și apoi, cu permisiunea ta și într-un mod respectabil, va elibera acei ghizi care nu te mai ajută.

Pe masură ce acest proces progresează vi se va oferi o formă de îndrumare foarte clară și benefică. Și pe masură ce acest proces se desfășoară, vei intra într-o stare de conștiință mai înaltă și mai rafinată în care vei experimenta Revelația Divină.

Asta înseamnă că ești îndrumat direct de Sursă, de Dumnezeu

Aceasta este o experiență minunată care se simte ca și cum ai ajuns acasă.

Îndrumarea pe care o primești va include un sentiment de certitudine. Acest lucru iți va da încredere și ajutor în a-ți trăi viața, având sentimentul că ești într-o călătorie sigură și binefacatoare care este sănătoasă pentru tine, pentru familia ta și pentru toți ceilalți care fac parte din viața ta.

În plus, față de a primi îndrumare, vei primi calitățile personale și energiile necesare pentru a urma îndrumarea. Acest lucru ar putea include încrederea, energia fizică și vitalitate, claritatea minții și a scopului și multe alte calități.

Ți se va părea ușor să faci planuri eficiente sau să fii inspirat pentru a incepe un proiect știind că pe parcursul drumului vei fi îndrumat.

Îndrumarea va cuprinde și iubire Divină

Aceasta este o iubire specială care este foarte vindecatoare și hrănitoare și ajunge la toți cei cu care interacționezi pe masură ce faci ceea ce ești îndrumat să faci. Oamenii vor dori mai ușor să vă ajute, iar proiectele voastre vor fi o binecuvântare și pentru ei.

Ești într-o călătorie pentru a descoperi resurse minunate care te-au așteptat pentru a te ajuta. Aceste daruri iți sunt disponibile pentru că ești iubit de Sursă, iar darurile sunt o expresie a acestei iubiri. Sursa speră ca le vei accepta în acest fel, că vei recunoaște că ești iubit.


Înscrie-te la un curs de Reiki:

Vezi cursurile


Distribuie acest articol:


Scrie-mi un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariu*
Name *
Email *
Website