Curs Usui Reiki – Holy Fire II – Avansat și Maestru

Holy Fire Reiki este o formă foarte evoluată a Usui Reiki- tehnica japoneză care lucrează cu energia forței vitale universale, ce este canalizată cu intenția de a oferi resurse pentru: vindecare, relaxare, bunăstare, armonie.

Hands Magic

Când va fi?

Următoarele cursuri:
19-20-21 Octombrie 2018
16-17-18 Noiembrie 2018
14-15-16 Decembrie 2018
18-19-20 Ianuarie 2019
15-16-17 Februarie 2019
15-16-17 Martie 2019
19-20-21 Aprilie 2019

Unde se ține?

Cursul se ține în Ploiești, B-dul Republicii nr. 147, bl. 31A1, et. 2, ap. 5, interfon 05 (în blocul cu Libra Bank). Dar putem ține cursul și în orașul în care dorești tu. Click aici pentru a te înscrie în orașul tău.
Te poți înscrie acum și vei primi locația și data exactă aproape de ziua cursului.

Cât costă?

Vei fi inițiat în Curs Usui Reiki – Holy Fire II – Avansat și Maestru. Costul este de 800 ron.

Cine predă cursul?

Cursul este condus de Cristian Vasilescu.

Până când se fac înscrierile?

Te poți înscrie până la data de 31 August 2018.

Cum mă înscriu?

Înscrierea se face completând formularul de înscriere.

Cui se potriveşte acest curs?

Cursul este potrivit pentru oricine caută să înțeleagă mai profund Reiki sau să treacă capacitatea de a practica Reiki și altora, însă nu este conceput doar pentru elevii care intenționează să-i învețe pe alții Reiki ci pentru toți cei care au experimentat minunatul dar, Reiki, și doresc să-l aducă pe deplin în viața de zi cu zi.

Acest curs cuprinde nivelul III (avansat) Reiki și nivelurile de Maestru și Profesor. Devenind maestru Reiki iți va spori foarte mult înțelegerea și încrederea în Reiki. Este un pas important către o viață mai împlinită. Dacă după terminarea nivelurilor I și II simți chemarea pentru a continua călătoria Reiki, acest curs este potrivit pentru tine.

Condiții prealabile de îndeplinit: să fiți inițiați cel puțin în gradul 2 reiki tradițional sau echivalent.

Mă înscriu la curs

De ce să te inițiezi în acest curs?

Cursul Curs Usui Reiki – Holy Fire II – Avansat și Maestru nu este pentru oricine. Iată ce te ajută să realizezi cunoștințele și experiența pe care le vei căpăta din acest curs:

Acordajele în Holy Fire Reiki oferă aceeași simplitate in accesare-folosire ca și Reiki. După cum doamna Takata învăța: "Reiki pornit, Reiki oprit". Este atât de simplu. Oricine poate să o învețe și să o folosească cu succes pentru vindecarea lor și a altora. Este logic ca Holy Fire să se prezinte ca o metodă de vindecare Reiki în acest moment. Este probabil prima dată în istorie, când este posibil ca energia să fie accesibilă fara restricții precum religia și politica pentru a fi disponibilă tuturor.
Holy Fire Reiki este o energie uimitoare. Veți ști dacă sunteți îndrumați să primiți „aprinderea”(inițierea). Unii se vor simți îndrumați să rămână cu Reiki cu care lucrează în prezent. În cazul liniei ICRT Usui / Tibetan Reiki, manualele de predare vor fi în continuare disponibile și sistemul este onorat în totalitate. Ca și în cazul tuturor stilurilor de Reiki, nu există nici o concurență între Holy Fire și celelalte linii. Fiecare persoană este îndrumată spre profesorul și energia potrivită la momentul potrivit. Holy Fire Reiki onorează pe deplin liberul nostru arbitru și toate stilurile. (Dar o să-ți placă dacă o primești!
Holy Fire Reiki II este o energie care vine pe Pământ acum, ca răspuns la rugăciunile noastre colective. Omenirea cere să ajungă la nivele noi de conștiință și voință liberă. Holy Fire Reiki răspunde nevoiei umanității de asistență în ne uni. În special, vine la oameni prin Reiki deoarece Reiki aparține tuturor convingerilor și este ușor de învățat și practicat. Energiile vibraționale foarte înalte ale Holy Fire sunt pregatite să devină disponibile masei.
Nu a fost niciodată menit să se afle în domeniul unei anumite religii, politici sau să aibă o dogmă. Numele reflectă natura frecvenței și o combină cu Reiki pentru a da posibilitatea să lucreze cu ușurință cu oricine vrea să lucreze cu ea.
Holy Fire Reiki include toți oamenii, fără judecată. Și pentru că aceste vibrații sunt combinate cu Usui Reiki, ele sunt accesibile tuturor indiferent de religie, spiritualitate sau idealuri politice. Energia vindecă pur și simplu pentru că o invită o persoană. Nu este necesar să se creadă într-un anumit mod. Este aici pentru a ne ajuta să ne vindecăm, folosind îndrumări și puteri Divine pentru a vindeca spiritul, mintea și trupul nostru.

Mă înscriu la curs

Ce metode și tehnici concrete vei stăpâni după acest curs

Istoricul Reiki bazat pe cercetări actuale

Istoria Reiki a fost aprofundată și explicată, și include: Reiki înainte de Usui, originea Usui Reiki Ryoho și dezvoltarea Reiki-ului occidental așa cum a fost introdus de Takata Sensei. Sunt incluse și informații despre evoluția stilurilor noi de Reiki, inclusiv Raku Kei, Usui / Reiki tibetan și stilul Holy Fire Reiki.

Meditația Reiki în mișcare

Această meditație este o combinație de mișcări asemănătoare cu Qi-Gong, combinate cu folosirea simbolului maestru al Holy Fire și afirmații. Practicanții devin împământați, concentrați și energizați prin utilizarea acestei meditații.

Meditația Reiki avansată

Aceasta este o meditație de tip Yantra care folosește simbolul Holy Fire Reiki. Îți dezvoltă legătura cu Holy Fire Reiki și îți sporește legătura cu beneficiile sale miraculoase, inclusiv îmbunătățirea energiei tămăduitoare, creșterea clarității mentale, extinderea conștiinței, îmbunătățirea capacității de a vizualiza și a crea pace interioară.

Rețeaua de cristale Reiki

Crearea unei rețele de cristale Reiki vă permite să trimiteți continuu Reiki pentru dumneavoastră înșivă, pentru materializarea obiectivelor și pentru multe alte persoane în același timp. Poate fi folosit și pentru promovarea păcii în lume.

Experiența de vindecare Holy Fire

Această experiență folosește aceleași energii de înaltă frecvență ca și cele de plasare și aprindere, dar nu inițiază persoana în folosirea Reiki. În schimb, direcționează aceste energii mai puternice pentru vindecare. Este o tehnică suplimentară de vindecare care poate elibera rapid blocaje specifice și probleme de orice natură pe care clientul le alege și le vindecă la un nivel profund.

Experiențe, plasamente și aprinderi

Experiențele care sunt pe deplin explicate, sunt meditații speciale profund vindecătoare, care oferă de asemenea îndrumări, precum și acordarea pe nivele mai înalte de Holy Fire Reiki, precum și împuternicirea față de noi stări de conștiință elevată. Aplicările pentru acest tip de formare se realizează utilizând proceduri de plasare și aprinderi care sunt explicate și studentul este împuternicit să le poată conduce atunci când predă. Instrucțiunea este inclusă pentru a preda toate nivelurile de Usui / Holy Fire Reiki inclusiv I, II, Reiki nivelul avansat și Predarea Reiki Master.

Instrucțiuni de predare

Sunt incluse un număr de noțiuni care explică procesul de a deveni un maestru Reiki, precum și modul în care puteți dezvolta practica dumneavoastră Reiki și puteți promova, organiza și preda clase de Reiki. Filosofia, precum și aplicația practică sunt explicate.

Mă înscriu la curs

Înscrie-te la cursul Usui Reiki – Holy Fire II – Avansat și Maestru

Dacă ești hotărât să te înscrii și îndeplinești toate criteriile prezentate pe această pagină, te invităm să te înscrii apăsând butonul de mai jos.

Mă înscriu la curs

Ai nevoie de alte informații?

Dacă ai nu ți-ai găsit toate răspunsurile pe această pagină și ai nevoie de o informație specifică, te invit să mă contactezi direct și îți voi răspunde cu drag. Contactează-mă