• Reiki nivelele 1 & 2 este cel mai popular curs la Școala Reiki România – Pentru începători

  De ce să aleg acest curs? 

  Este forma originală și cea mai autentică a Reiki care provine de la sursa Reiki, însuși: Mikao Usui. Este foarte benefic pentru dezvoltarea personală, dezvoltarea spirituală și practica profesională. Într-un weekend studentul va experimenta toate beneficiile nivelurilor Reiki 1 și 2 așa cum se predau în Japonia. Reiki a fost curs unitar fără diviziunea nivelelor 1 & 2, care a apărut mai târziu în forma Reiki-ului vestic.

  Pentru cine este recomandat ?


  Cursul este potrivit pentru oricine caută să cunoască și să experimenteze energia Reiki pentru dezvoltarea personală sau să lucreze cu ea, ca practicant Reiki. Nu este necesară nici o experiență.

  Află mai multe

 • Reiki Master & Nivelul Profesorilor și Reiki Nivelul III (practicant avansat)

  De ce să aleg acest curs?

  Aceasta este o clasă care include nivelurile Reiki III, master și nivel de profesor. A deveni un Maestru Reiki va spori foarte mult înțelegerea și încrederea în Reiki. Este un pas important către o viață mai împlinită. Dacă după terminarea Reiki nivelele I și II te simți îndrumat să continui calatoria ta Reiki, aceasta clasă este potrivită pentru tine.

  Pentru cine este recomandat ?

  Cursul este potrivit pentru oricine caută să înțeleagă mai profund beneficiile Reiki sau să transmită capacitatea de a practica Reiki altora, și de a preda, dacă cineva alege aceasta, dar nu este conceput doar pentru elevii care intenționează să predea Reiki, ci pentru toți cei care au experimentat minunatul dar Reiki și doresc să-l aducă pe deplin în viața de zi cu zi.

  Karuna Ki Holy Flame 

  De ce să aleg acest curs?

  Aceasta este o clasă numai pentru Maeștrii Reiki, este cel mai avansat nivel al Reiki, va iniția Maestrul Reiki în nouă simboluri vindecătoare cu acțiuni specifice, va dezvolta cunoștințele Maeștrilor Reiki în iubire și compasiune Divină. Karuna înseamnă, Compasiune în acțiune, este apogeul călătoriei Reiki și ne spune că … da, a fost și va fi, totul despre iubire Divină. 

  Pentru cine este recomandat ?

  Cursul este potrivit pentru orice Maestru Reiki.

   

  Află mai multe

 • Cursul Quantum Bioenergie Nivel 1

  De ce să aleg acest curs?

  Inveți să-ți ajuți familia și prietenii, să beneficieze de vindecare sau descoperi o nouă vocație prin vindecarea cu Quantum Bioenergie. La cursul Quantum Bioenergie pentru începatori înveți cum vindecarea cu Quantum Bioenergie este precisă, clară și eficientă datorită simplității sale.

  Nu sunt necesare abilități speciale. Este o abilitate pe care oricine o poate învăța.
  Pentru ca vindecarea și autovindecarea prin bioenergie să fie accesibile pentru toată lumea, să le poată învața și să fie la fel de eficiente dacă sunt practicate de o casnică, de un camionagiu, un om de știință, un medic sau un diplomat, au fost păstrate în cadrul cursului de Quantum Bioenergie nivel începători, doar noțiunile cele mai eficiente și optime.

  Nu ne bazăm pe intuiție.

  Tehnicile sunt utilizate în cadrul unei structuri foarte simple, dar precise. Există un început specific, mijlocul și sfârșitul, pentru fiecare protocol care permite ca terapia să devină ușor o a doua natură pentru terapeut.
  Atunci când terapeutul știe foarte clar ce să facă pas cu pas, este eliberat de îndoială și indecizie.

  Pentru cine este recomandat ?

  Cursul este potrivit pentru Maeștrii Karuna Reiki Holy Fire care vor să învețe proceduri specifice, clare, organizate în protocoale aplicabile în funcție de afecțiuni.

  Află mai multe

 • Curs Avansat Quantum Bioenergie – InfoBioenergetică

  De ce să aleg acest curs ?


  La nivelul avansat învățați:

  • Vindecarea la distanță, organizarea vindecării în cadrul grupurilor, cum să scadeți timpul de aplicare al unei sedințe și al numărului de ședințe per serie, proceduri noi, diferite tipuri de meditație, vizualizare creativă, cum să te protejezi pe tine și familia de influențe nocive, să cureți de energiile nocive locuințele, cum să-ți împlinești planuri care până acum ți-au fost blocate ( bineînțeles fără să rănești pe altcineva ) e.t.c.
  • La cursul quantum bioenergie avansat (2) vom demonstra puterea de a folosi Bioenergia la orice distanță. Vei vedea și trăii experiența de a fi ajutat de la distanță și vei învăța cum să folosești bioenergia pentru a-ți ajuta clienții sau familia, chiar și pe cei care trăiesc departe în lume.
  • Afli cum poți utiliza dinamica vindecării de grup ca:
   • Un singur practician lucrând cu un grup de clienți.
   • Un număr de practicieni care lucrează împreună într-un grup de clienți.

   Pentru cine este recomandat ?

   


  Cursul este potrivit pentru absolvenții nivelului 1 Quantum Bioenergie care vor să poată trata într-un timp mai scurt, mai mulți clienți cu maxim de eficiență, să învețe formarea de algoritmi din ce în ce mai inteligenți și optimi pentru toate situațiile de viață, e.t.c.

   

  Află mai multe