Ce avantaje iți aduce practica Reiki?

Metoda descoperită de Mikao Usui se bazează pe practicarea zilnică a autotratamentului prin aplicarea palmelor pe corp, conștientizarea și trăirea zilnică a principiilor reiki: azi nu te înfuria, azi nu te îngrijora, azi fii recunoscător, azi lucrează sârguincios, azi fii bun cu tine și ceilalți.

Practicantul nu obosește în timp ce aplică terapie reiki altora și nici când își aplică autotratamentul, deoarece canalizează energie din exterior.

De la primul nivel se învață că Reiki este energia universală, iar noi devenim canalele pentru aceasta.

Mai concret ce înseamnă aceasta?

În urma inițierii primim capacitatea, și învățăm să canalizăm reiki care este energia naturală, pură și pozitivă ce ne înconjoară.

Deoarece este o energie exterioară, energia noastră nu este diminuată, după autotratament sau terapia aplicată altora, astfel că nu ne simțim obosiți, ci chiar înviorați, deoarece vehicularea energiei reiki aduce o mulțime de beneficii în organismul nostru.

Iți poți aplica autotratamentul în fiecare zi, deci chakrele și canalele tale energetice devin echilibrate și activate optim.
Pe măsură ce ne aplicăm autotratamentul Reiki întregul organism devine și se menține echilibrat la toate nivelele: fizic, emoțional etc.

Karma ta în timp este curățată,vindecată

Există multe modalități de a ne îmbunătății karma cu Reiki.

Când ne ocupăm de ajutorarea altora transformăm karma negativă, astfel toate problemele din prezent și din viitor se transformă deoarece karma legată de probleme este anulată și, prin urmare, viața noastră este în mod automat mai bună!

Abilitățile tale psihice se dezvoltă

Toți avem abilități psihice, care sunt latente, deoarece nu știm de existența lor. În Reiki, când devenim mai conștienți de propriul nostru sine, de energia noasră și a altora, devenim conștienți și de darurile pe care le avem și învățăm să lucrăm conștient și constructiv cu ele.

Înveți să te sincronizezi cu Universul și să înțelegi semnele pe care ți le dă

Ca și practicant Reiki, dezvolți înțelepciunea de a înțelege când ni se arată un semn din Univers. Poate că este un nume pe o hârtie sau cineva spune ceva din senin și știi că mesajul e pentru tine, ori repetarea numerelor într-o anumită ordine etc.

În general, ni se dau semne atunci când am pus o întrebare sau ne avertizează de un posibil pericol sau doar pentru a ne informa atunci când suntem pe cale să trecem printr-o fază importantă în viața noastră.

Aura ta se vindecă, corzile nocive se îndepărtează

Aura este câmpul de energie bio-magnetic care înconjoară corpul nostru fizic. Aurelele noastre interacționează una cu cealaltă.

Pe măsură ce interacționăm cu o mulțime de oameni în fiecare zi, putem să ne contaminăm cu energie negativă de la alții, sau în general, aura noastră poate deveni poluată, și astfel putem avea tendința de a atrage oameni negativi și situații similare în viață. Perierea aurei cu Reiki va face minuni.

Cordoanele energetice nocive, nici ele nu sunt bune pentru oameni; ele tind să ne împiedice să mergem înainte. Acestea pot apare între oameni și pot fi de natură karmică, spirituală etc.

Îndepărtarea regulată a acestora ne ajută să realizăm relații mai bune cu oamenii și să avansăm mai ușor în viață. Putem elimina corzile ușor cu Reiki.

Creativitatea noastră se manifestă mai ușor

Cele mai multe dintre dorințele noastre pot fi potențate să se materializeze prin Reiki, cu condiția să fie pentru binele nostru cel mai înalt și fară a răni pe altcineva.

Ne ajută în toate domeniile vieții, fie că este vorba de îmbunătățirea sănătății, de obținerea unui loc de muncă mai potrivit, de extinderea afacerii sau în viața de zi cu zi. Cere și fă direcționare; Reiki o va îndeplini pentru tine.

Poți lucra fără ca distanța sau timpul să fie limite pentru tine

Simbolul minunat de vindecare la distanță ne ajută să ne conectăm cu oamenii atât în ​​plan fizic aflați la distanță, cât și în plan spiritual.

Putem vindeca prin conectarea cu o persoană care se află într-un loc diferit și ne putem conecta și la ființe mai înalte, cum ar fi Ierarhiile și Existențele de Lumină și Înțelepciune Divină, care să vă îndrume pentru a facilita vindecarea voastă sau a altora.

Puteți distinge între a fi religios și spiritual

Reiki nu este religie; este un mod de viață. Ne ajută să înțelegem nevoile și dorințele noastre și să dezvoltăm o viziune de compasiune față de lume și de noi înșine.

În loc să ne limităm concepțiile, Reiki ne ajută să descoperim propriul nostru punct de vedere fară a-i judeca pe cei care nu gândesc ca și noi. Pur și simplu învățăm să avem credință și încredere în noi înșine și viața noastră capătă mai mult sens și ne ajută să înțelegem nuanțele mai fine care se apar pentru binele nostru.

Înțelegi că moartea nu este un final, ci un nou început

Universul nu pierde nimic. Totul este pur și simplu transformat.
Moartea nu este limita; este un nou început. Ne dăm seama că, corpul nostru este doar temporar, că sufletul nostru este adevărata existență.

Când vom trece, vom lăsa pur și simplu această formă umană pentru a merge într-o alta și pentru a învăța lecții de viață noi și pentru a deveni mai maturi ca suflet și pentru ca cei care și-au învățat lecțiile de viață să-i ajute pe alții ca un ghid spiritual sau înger pazitor și să-i îndrume în direcția corectă.

Pentru a ajuta prin Reiki e nevoie doar de intenția ta

Minunat la Reiki, este că nu aveți nevoie de roci, de cristale, sau alte elemente de susținere pentru a vă vindeca.

Bineînțeles că le putem folosi ca supliment, pentru a stimula vindecarea noastră, dar uneori când călătorim, putem să ne aplicăm autotratamentul printr-o minge de chi, o atingere sau pur și simplu să trimitem Reiki prin mintea noastră la o anumită situație.

Nu necesită echipament sau condiții deosebite pentru a practica, este diponibil pentru orice vârstă și condiție socială.

Bucurațivă de acest ajutor și binecuvântare Divină !


Înscrie-te la un curs de Reiki:

Vezi cursurile


Distribuie acest articol:

1 Comentariu

  1. Practic reiki zilnic, pe mine si pe cei apropiati mie de cateva luni. Reusesc dupa ani buni sa ma echilibrez in orice situatie si ma refer nu numai la sanatate ci si in viata de zi cu zi. Învăț sa-mi gestionez emotiile si sa îndepărtez disconforturile. Multumesc maestru Cristian Vasilescu!


Scrie-mi un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariu*
Name *
Email *
Website